De ideale bestelwagen om fietsen te vervoeren!


HUUR HEM NU

Op uw vraag kan de bestelwagen in de laadruimte uitgerust worden om op een professionele manier jullie fietsen te transporteren.

Hiervoor gebruiken we het Fix - Fork systeem, waarbij de fiets op een uiterst efficiënte manier kan ingeladen worden en veilig vervoerd worden.

Op deze manier kan je max 20 fietsen veilig vervoeren.

Ideaal dus als jullie met vrienden of met de fietsclub er een weekend of langer willen op uit trekken.  Bovendien kunnen er nog eens max 7 personen mee met de bestelwagen en door het hoge dak kan er naast de fietsen nog bagage mee in de laadruimte ook.

De bestelwagen is tevens met een trekhaak uitgerust; desgewenst kunnen we een extra aanhangwagen voorzien, zodat er tot 40 fietsen in totaal vervoerd kunnen worden!

Fietsreis met de vrienden? Onze bestelwagen kan uitgerust worden met het professioneel Fix Fork systeem om zo tot maximaal 20 koersfietsen op een professionele manier te vervoeren!

In de winter wordt de bestelwagen gratis uitgerust met winterbanden en sneeuwkettingen, zodat jullie ook zonder probleem naar de bergen kunnen trekken met de vrienden om te skiën.

Uitgerust voor professioneel fietsvervoer!

Offerte aanvragen

Wilt u graag prijs weten?

Vul het formulier in en wij bezorgen u dan zo snel mogelijk een gepersonaliseerde offerte.

Bel ons

+32 (0)57 37 50 92

Mail ons

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons